Salon Bitkisi

Salon Bitkisi

Yazar: Fri

Uzun aradan sonra bişeler yazayım dedim. İnşallah özlediniz beni. Özlemeyenler kapatsın sekmeyi, onlara göre bir bir şey yok burada.

Bu tembel editörünüz naptı derseniz, bir şey yapmadı ya, yattı yattı bi tarafını büyüttü demeyi çok isterdim lakinn… Hayat çok acımasız. Hele de özel sektörde çalışırken. İstifa da edemiyorum, çalışacak pek alan bırakmadılar. Covid, nam-ı diğer Cafer sağ olsun, artı bir takım zorunluluklar vs. Anlayacağınız ben Koi’den istifa ediyorum. Dün yüce divandan onay çıktı istifama. Ben de son kez sesleneyim sizlere dedim. Benim yokluğumda Koi alır başını yürür zaten, beni arayan soran olmaz. Arada bir anarsanız iyi anın, sol kulağım çınlaya çınlaya sağır oldu çünkü.

Buraya kadar Koi’yi büyüten, emek emek ilerleyen Esra ve bcykn ile çalışmak, yanlarında salon bitkisi gibi durmak benim için zevkti. Aramıza katılan, yeterince kırbaçlayıp fırça atamadığım arkadaşlara da ayrı teşekkür ediyorum. Koi sizin eseriniz. Benden sonra gözünüz gibi bakacağınıza söz verin, yoksa oyarım o gözleri. Ahem, neyse..

Çoğundan haberim olmayan, adını sanını ilk defa duyduğum bir sürü güzel izlence var, bir göz atın derim. Elbet size göre de bir şey çıkar. He, benim serilerim için de arkamda adam bıraktım, silin o gözyaşları. O kadar sorumsuz değilim. O zaman fazla uzatmadan ineyim kürsüden. Sıkıldınız, biliyorum. Öyle acıklı veda sözleri yok bende zaten. Kendinize popüler bakın, hoşçakalın.

He unutmadan, şaka yaptım lan, sjsjsjjs. Öyle kolay kurtulamazsınız. Size de bir hediye bıraktım. Soğuk su niyetine okursunuz. Heheheh…